Partyverhuur & Catering

Maastricht

 

Popcornmachine huren in Maastricht

De ultieme snack voor tijdens de film of een lange presentatie: popcorn! Altijd al de complete bioscoop naar huis willen halen? Dat kunnen wij voor u regelen. Bij ons huurt u gemakkelijk een popcornmachine. Wij leveren de popcorn apparaten door heel Nederland voor de deur af tegen zeer gunstige tarieven.

De popcornkar

Wanneer u geen plaats heeft voor een grote marktkraam maar wel een leuke aankleding bij de popcornmachine wilt, kunt u bij ons ook een traditionele Oud-Amerikaanse popcornkar huren. De kar is voorzien van leuke details zodat uw evenement helemaal compleet is.

Popcornkar huren in regio Maastricht

 

De popcornkraam

Maak uw evenement helemaal compleet met onze popcornkraam. De popcornkramen zijn marktkramen die eenvoudig op locatie opgebouwd kunnen worden. Dankzij de leuke rok en het afdakje ziet de kraam er echt Amerikaans uit. Doordat de kramen van een groot formaat zijn, is het mogelijk meerdere popcornmachines in één kraam neer te zetten waardoor de capaciteit verhoogd kan worden. Ideaal voor grote evenementen!

De popcornmachine

U kunt ook alleen de popcornmachine bij ons huren. De popcornmachines zijn allemaal van het merk "Gold Medal" en zien er professioneel uit. Indien u bij ons de grondstof afneemt leveren wij er tevens voldoende zonnebloemolie bij. De grondstoffen bestaan uit: zoete of zoute popcorn en natuurlijk de leuke popcornzakjes.

Transport

Wij leveren de popcornkraam tegen een voordelig tarief in heel Nederland en België! De totale transport prijzen worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij voordelige tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Personeel

U kunt bij ons ook ervaren personeel inhuren! Ons personeel zal alles op de juiste locatie klaarzetten en zal met veel zorg de producten voor u en uw gasten bereiden! Zo hebt u geen zorgen en kunt u ook gaan genieten.

Prijzen

Popcornkraam incl. apparatuur: €154,- per dag
Popcornmachine: €75,- per dag
Eindschoonmaak (optioneel): €42,50
 

Grondstoffen

Voor 100 porties popcorn: €25,-
Voor 1000 porties popcorn: €199,-
 
Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW. Voor voedingswaren geldt een BTW-tarief van 9%.
 

 

Ook leuk:

© 2023 Partytools

Website door Manieu.nl