Partyverhuur & Catering

Maastricht

 

Hamburgerkraam huren in Maastricht

Heb jij een Amerikaans thema voor jouw evenement of wil jij gewoon heerlijke hamburgers serveren? Huur dan nu een hamburgerkraam bij Partytools! Onze hamburgerkraam ziet er leuk en origineel uit en is geschikt voor ieder evenement! Jij kunt de hamburgerkraam op ieder gewenst tijdstip en voor iedere locatie inzetten!

Uiteraard kun jij ook hamburgers bij de hamburgerkraam bestellen! Wij leveren verse broodjes, lekkere hamburgers, sauzen, sla, tomaat en eventueel ui en kaas. Wil jij meer of andere ingrediënten op de hamburgers? Dat kan ook, laat het ons weten bij het plaatsen van jouw bestelling.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Hamburgerkraam huren in regio Maastricht
Hamburgers op jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

© 2011 - 2024 Partytools Maastricht Onderdeel van Partytools.nl